MotoDemia

MotoDemia reprezintă o idee creată dintr-un necesar. Poate fi considerată o Carte de Bucate pentru motocicliştii de toate vârstele, în care regăsim ingredientele necesare pentru reţete de succes. Ingredientele constau de multe ori din: alegerea corectă a motocicletei şi echipamentului, sfaturi pentru începători, poveşti cu şi despre gladiatori pe 2 roţi şi lista este încă în lucru.

Vom prezenta  recenzii efectuate de către echipa MTD în spaţiul autohton, încercând să acoperim un spectru cât mai variat de modele cu tradiţie pentru piaţă moto second-hand din România. Sfaturile oferite sunt cu un caracter orientativ, general valabil pentru partea tehnică a modelelor, obiectiv privind istoricul gamei şi particular pentru fiecare test efectuat pe stradă. Nu trebuie să uitaţi faptul că fiecare dintre noi putem simţi diferit comportamentul ciclistic al motocicletei, astfel apărând partea subiectivă a testelor.

Cu o experienţă de peste 10 ani în peisajul moto, echipa MTD încearcă să ajute cât mai mult la dezvoltarea fenomenului motociclistic în România. Va invităm alături de noi la cât mai mulţi kilometri de aventură.

Motodemia Logo